Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hva er / Zope

Zope

Zope er et "web-applikasjons-system" sammensatt av en database, et publiseringssystem og et integrert system for håndtering av sikkerhet.  Siden slutten av nittitallet har denne plattformen vært åpen kildekode og delt med et stort miljø som har vokst til å bli en av de største og mest profesjonelle åpen-kildekode miljøene.

Zope er bygd med Python, vårt foretrukne programmeringsspråk.  Bruken av Python muliggjør utvikling av "lette" og "tunge" applikasjoner med struktur og god lesbarhet av utviklere.

Zope har mange tilleggsprodukter (som f.eks. Plone) som i sin tur har mange andre tillegg.  Vi lever i vår del av økosystemet til Zope med kunnskapen til å gjøre det meste man kan gjøre på nettet.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.