Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hva er / Python

Python

Python er et fortolket (script), objekt-orientert programmeringspråk. To av de beste (synes vi) tingene med Python er den konsekvente oppbyggingen av språket og syntaksen.

Python har en "diktator for livet ut" (Guido van Rossum) - det er - en person som har kontroll over den generelle retningen språket utvikles i.  Dette hjelper Python til å være et konsekvent programmerinsspråk, og veldig enkelt å lære i tillegg.

Språksyntaksen er .. (av mange, diskutert), en veldig god egenskap ved Python.  Med indentering, blir kode veldig enkel å lese.  Mange som kommer fra C/C++/Javascript/Perl/Lisp verdenen finner at syntaksen er intuitiv og koden enkel å lese.

Disse to tingene, blant mange andre ting, gjøre Python et godt, produktivt språk å jobbe i!

 

For mer informasjon om Python, vennligst se Wikipedia siden om Python, eller python.org sin om side.

arkivert under: , ,
Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.