Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Main / Services / Boxed / Nettbutikk

Nettbutikk

Nettbutikken vår er en nettbutikk med mange funksjoner og egenskaper.  Den er enkel å tilpasse visuellt for designere, og har ekstra moduler som håndtering av kredittkort og frakt.  Nettbutikken kan enkelt settes opp til å kjøre av seg selv, og vil generere faktura automatisk når en kunde fullfører en bestilling.

Den har blitt utviklet over flere år og har blitt godt testet, testet for å sjekke at den er pålitelig og godt.  F.eks. kan den på en beskjeden tjener, betjene opptil 5 samtidige brukere i de tyngste-å-kjøre delene uten noen spesiell mellomlager-konfigurasjon, bare nok minne (RAM).

Image Troopers er et nylig eksempel på en nettside som bruker vår nettbutikk som "handels-motor", ta en kikk der og kontakt oss hvis du vil se flere eksempler.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.