Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Om/Historie

Om/Historie

Vi har operert siden 2002, og har kunder rundt om i verden, fra Brazil i vesten til Japan i Østen.

Vi gjør alt fra hard-core programmering til brukergrensesnitt og brukerstøtte er ting vi har over 10 års erfaring med. Vi har også erfaring med drift av egen bedrift og å hjelpe andre.  Slike egenskaper spredt over få ansatte er vårt største salgsargument og gjør oss i stand til å gi en veldig god service til våre kunder. Vi har også erfaring med administrasjon og oppsett av komplekse driftsløsninger og med vår partner Copyleft kan vi levere komplette ende-til-ende løsninger.

Vi vil konsultere, utvikling og finne en vert for nettsiden deres (vanligvis Copyleft) så dere kan fokusere på kjerneoppgaver i stedet.  Og hvis dere ønsker å gjøre noe av dette selv - så går det fint.  Dere kan kjøre og lene dere på oss hvis dere ønsker.

I dag betjener vi en bred gruppe med kunder, fra de helt små til de som har omsetning i hundremillionersklassen, per år.

Plone er systemet som vi har brukt mest og lengst (bortsett fra Zope da) og vi er godt kjent med Plone Themes (design), Plone webhotell, Plone utvikling, Plone tilpasning og mye annet.  Vi er vel det eldste firmaet i Norge som har jobbet hovedsaklig med Plone, som fortsatt eksisterer i dag.

Vi bruker Python.

Kontakt oss i dag!

Litt historie..

Vi startet opp Nidelven IT som et DA i 2002.  Det vi i hovedsak har jobbet med helt siden den tid er drift og utvikling ved hjelp av Python, Zope, og Plone.  Plone har etter hvert blitt det dominerende systemet vi bruker, fordi det har mye ut av boksen og har mange programmer som kan installeres i tillegg.  Vi gikk fra å være et DA til et aksjeselskap i 2006, som er greit med tanke på å begrense økonomisk ansvar o.l. ved eventuelle problemer.  I perioden 2009-2012 har vi vært inne i en kraftig omstillingsprosess, og fokuserer nå hovedsakling på utvikling.

Vi har hatt mange små og store prosjekter, det som stikker seg mest ut er vel prosjekt(er/et) vi har hatt gående med Norges Blindeforbund, der vi har levert en komplett løsning for intern, ekstern og vanlig web-bruk.

I disse dager satser vi tungt på å utvikle vår egen, lukkede, nettbutikk-løsning, med integrasjon av betaling med kredittkort, pris og tids-beregning av forsendelser og mange andre kjekke ting, mens vi konsulterer her og der til de som trenger det.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.