Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hvorfor oss? / Klienter/kunder

Klienter/kunder

Kundene er alltid høyt prioritert hos NIT, vi verdsetter en god og grundig oppfølging på våre kunder, før, under og etter et prosjekt.

Vår mest prominerte kunder er Norges Blindeforbund.  For de har vi laget en nettside, intranett og medlemsnett kombinert i en driftsløsning og har over årene produsert mange produkter som brukes av Zope og Plone miljøet i dag. Her er noe av det de har sagt om oss:

Nidelven-IT har over tid utviklet en god kunnskap om nettsider tilpasset de som er synshemmet, og de utfordringene assosiert med dette.  Vi erfarer at Nidelven-IT vil strekke seg langt for å nå de målene vi som kunde har satt for oss selv, og har ressursene og kapasiteten til å jobbe når det trengs, også utenfor det som blir sett på som normal arbeidstid.

og

Vi er fornøyd med jobben gjort av Nidelven IT som en del av dette prosjektet.  Når vi trengte det jobbet Nidelven IT natt og dag på grunn av en annen leverandørs forsinkelser.

En annen interessant kunde er IICD, og her er det de har å si om oss:

Jeg tenker dere er ganske ærlige, deres tjenester har aldri feilet og når det trengs reagerer dere raskt, så jeg vet ikke hva mer jeg skal si enn at jeg synes dere gjør en FLOTT jobb!

Vi har litt egenskaper når det kommer til nettbutikker og handel på nettet, tilbake i 2004 leverte vi for eksempel en skreddersydd nettbutikk-løsning til Wave Technologies, og her er det de har å si om oss:

Utviklingen av siden ble tjenesteutsatt til en lokal Zope-konsulent her i Trondheim, som har gjort en utmerket jobb med å administrere og håndtere alle forespørsler.

Vil du være her?  Tips oss.  :)

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.