Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hvorfor oss?

Hvorfor oss?

Vi har mange års erfaring med Zope/Plone plattformen, der vi har drifter små og store kunder & utviklet løsnininger, fra tiden da Zope var en på mange måter ukjent plattform.

Vi har et flere-nivås backup system som sikrer at deres data er trygg, vi svarer vanligvis på hastesaker i løpet av timer på kritiske saker og holder kontakten når det er noe dere lurer på.  For maksimal sikkerhet, kan vi tilby dere backup CDer som har kopier av deres data for en liten sum.

Dere kan stole på at vi tar vare på deres data, med et øye på backups.

Alle serverene våre kjører med RAID redundans i tilfelle en disk skulle feile.

Vi har også bred erfaring med å konsultere og hjelpe kunder få sine ønsker oppfylt, så vi kan hjelpe dere med små og store oppgaver - bare spør.  Vi har også et godt nettverk med firma vi samarbeider med, så stort sett alt relatert til en nettside kan håndteres gjennom folk vi kjenner og stoler på.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.