Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hva er / Plone

Plone

Plone er et innholdsstyringssystem (CMS) - Vevinnhold-håndterings-system.  Det har vært utviklet siden 2001 og det er hundrevis av leverandører av løsninger og kjerne-utviklere.  Det er over 1800 software prosjekter (tillegg) relatert til Plone registrert på Plone.org

Vi har brukt det siden de tidlige dagene og har en unik kompetanse på Zope (some Plone er bygd på) og Plone, såvel som Python, HTML, CSS og Javascript.

Plone passer til det meste som er web-relatert, selv om databasen er optimisert for lese-operasjoner kan man med de riktige verktøyene lage nesten en hvilken som helst tenkelig webapplikasjon.  Nettsider, nettapplikasjoner, "Apps" og så videre.

Plone var og er fortsatt et tillegg til Zope-systemet som vi kjenner godt, så hvis det er spesielle behov som f.eks. ekstrem skalerbarhet på inndata, kan vi lage en skreddersydd database layout eller bruker MySQL/PostgreSQL for å "rampe opp" muligheten for å handle massive mengder med inndata fra brukere.

Ut av boksen leverer Plone et moderne innholdsstyringssystem, passende for alt fra små personlige-, gruppe eller bedriftsnettsider.  Og med den rette flikkingen kan det støtte tusener, titusener eller mer med samtidige brukere.

Vil du prøve Plone?  Prøv vår Plone hosting demo med umiddelbar tilgang!

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.