Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hva er / Javascript

Javascript

Javascript er et skriptspråk, det mest vanlige språket i nettlesere.  Det har en lang historie med sine saker og problemer, men i dag er det sett på som et språk for profesjonell skripting og programmering.  Det er tingen som får nettsider til å gjøre mange funky ting, de bringer liv til statiske nettsider.

Vi prøver å bruke Javascript med måte, og legger vekt på å lage nettsider og applikasjoner som også virker uten at Javascript er slått på, for å gjøre de tilgjengelige for brukere med forskjellige funksjonshemninger.

Morten bygde store Javascript-bibliotek for kryss-nettleser og kryss-OS kompabilitet i slutten av 90-årene og kan fortsatt utføre litt magi med masse erfaring fra programmering (utvikling).

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.