Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hva er / Internettet

Internettet

Internett er en samling med nettsider (XHTML, Javascript med mere) som inneholder bilder, videoer, applikasjoner og mye mer.  Internettet er der vi opererer og utvikler systemer. Siden 2002 har vi forpliktet oss til å utvikle åpne web systemer, basert på teknologi-standarder.  We har alltid trodd på (og har blitt vist rett) at standarder og programmeringsspråk som enten er åpen kildekode eller standardisert vil seire og har blitt vist rett i at for eksempel ikke har gjort arbeid med Flash fordi vi ikke trodde på det i det lengre løpet.  Flash kan brukes til mye og vi bruker det omtrent daglig når man ser på videoer, spiller spill eller gjør ting som krever en plugin som Flash.  Men åpenhet, og unngåelse av såkalt "vendor lock-in" er viktig så kunder og brukere kan bytte mellom tilbydere og forhandlere uten store "switching costs".  Høye "switching costs" hindrer den frie flyten av kunder mellom tilbydere og forhindrer markedsmekanismer i å "gjøre tingen sin" - å motivere tilbydere til å tilby billigere og bedre tjenester raskere.

Vi tilbyr selv tjenester som har en viss grad av lock-in, men dette er en del av en pakke som er gitt kunder for å sikre at våre kostnader i starten av et livsløp over tid lønner seg, og vi er nøye på å ikke urettmessig eller unødvendig utnytte en slik posisjon i en relasjon.

Nå, tilbake til teknologi igjen.  Vi vet en god del om (X)HTML, CSS, Javascript og media, og er i stand til å lage balanserte kvalitet/tid-til-marked (eller enkeltkunde) løsninger.  Vi har også hatt privilegiet av å ha Norges Blindeforbund som kunde for endel år nå, og vi har lært en god del om/fokusert på nettsider og applikasjoner som også er tilgjengelige også for de som har synhemning såvel som andre funksjonshemninger.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.