Fortsett til innholdet. | Gå til navigasjonen

Du er her: Forside / Hoved / Hjemmeside(r)

Hjemmeside(r)

For de fleste foretak, er hjemmesider i dag en selvfølge.  En hjemmeside kan informere potensielle kunder om hva man kan få, og eksisterende kunder kan få informasjon om varer og tjenester, som de bruker i dag eller som de kan ha behov for.

Nidelven IT har siden 2002 levert nettløsninger, og da alt fra små personlige hjemmesider og opp til millionprosjekt.  Man kan få en helt enkelt hjemmeside for noen tusenlapper, og så kan man skalere opp derifra, helt opp til prosjekter i millionklassen.

En av de nyeste prosjektene Nidelven IT har jobbet med, er en hjemmeside for Elprosjekt Trøndelag, som ligger her:

http://www.elprosjekt-trondelag.no/

Tidligere har Nidelven IT bl.a. levert en større løsning til Norges Blindeforbund, der offentlige sider ble kombinert med et intranett for ansatte og personer aktive i Norges Blindeforbund, og også nettsider for medlemmer.  Dette er det største prosjektet Nidelven IT har jobbet med, og etter noen år bestemte Norges Blindeforbund for å ta drift og utvikling internt, noe de sto fritt til å gjøre da de fikk kildekoden Nidelven IT hadde utviklet lisensiert under GPL, en åpen kildekode lisens.

Så uansett hva slags behov man har, kan Nidelven IT levere noe som passer.  Ta kontakt her hvis du/dere vil høre mer.

Kunder

Kunder

Skjermbilder, linker og informasjon om noen av kundene vi har betjent over årene.

Vi har betjent mange kunder over årene som har gått, under er et utvalg med kunder som tjener som eksempler på hva vi kan bidra til.

blindeforbundet-no-stor.png

Norges Blindeforbund er en kunde vi har gjort mye arbeid for, og de har vært fornøyd med resultatene som De kan se på vår kundeside.

iicd-org.png

Vi har gjort forskjellige ting for IICD og som De kan se er nettsiden deres funksjonell og stilfull. De var også fornøyd med arbeidet vårt.